Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required

HM-PATRIA

A+ R A-

Apartmani novalja

E-mail Ispis PDF

 

Stambeni objekt NOVALJA, Pag
 
Apartmani Novalja nisu još jedan u nizu „mravinjaka“ izgrađenih u apartmanskim naseljima duž Jadrana. Dvije zgrade sa po 9 apartmana izgrađene su u elitnom dijelu Novalje, okružene privatnim kućama i vilama novaljskih starosjedioca.
 
Prilikom izgradnje posebna pažnja posvećena je uklapanju zgrada i okoliš i očuvanje zelenila. Suprotno u posljednje vrijeme popularnom nastojanju „izvlačenja“ što više kvadrata iz dostupne parcele, pažnja je posvećena izgradnji oaze mira za svakog stanara u zgradi. Tako uz sve donje stanove dolaze i prostrani vrtovi, a stanovi na katu imaju jednu ili dvije velike, prostrane terase.
 
Stanovi su moderno uređeni, a posebna pažnja posvećena je sezonskoj vrsti korištenja – kako se vaša ljetovanja ne bi pretvorila u sezonska čišćenja. Vaše vrijedne stvari unutar stana štite kvalitetna protuprovalna vrata. U svim prostorijama nalazi se granit i pločice visoke kvalitete, PVC prozori s griljama jamče godine bezbrižnog korištenja uz klasični mediteranski izgled. Naravno, svi apartmani su klimatizirani jedinicama koje omogućavaju i hlađenje i grijanje, a svaki stan opremljen je i električnim bojlerom te priključcima za satelitsku televiziju. Iz svih stanova pruža se predivan pogled na more i krajolik otoka Paga.
 
Jednom kad automobil parkirate na vaše osobno parkirno mjesto ispred zgrade, možete na njega zaboraviti ostatak vašeg ljetovanja. Najbliži restoran s ponudom svježih domaćih specijaliteta nalazi se manje od 200 metara od apartmana, kao i trgovina u kojoj se možete opskrbiti potrebnim namirnicama. Iako u potpunom miru i zelenilu, apartman je samo 500 metara od živog noćnog života centra Novalje, kao i lijepe gradske plaže.
 
Ako želite izvući najviše iz vašeg boravka na Pagu, upoznajte se s vašim prvim susjedima - starosjediocima koji već stoljećima koriste blagodati Paga te ih zamolite da vas upute u tajne vrsnih vina, djevičanskih maslinovih ulja i najukusnijih paških specijaliteta. Rezervirajte vaše mjesto za savršeno promatranje zalaska sunca
 
 
Adrese:
"A" zgrada: Burin bok 22, 53291 Novalja
"B" zgrada: Burin bok 24, 53291 Novalja 
Klikni za veliku kartu:
 
 
 
 

Profil tvrtke

Kooperanti

Iznajmljeno